Με βαριά ήττα αποχαιρέτησε το Κύπελλο ο ΑΟΑΝ

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου, έχοντας ήδη γράψει ιστορία στο θεσμό του Κυπέλλου, γνώρισε και δεύτερη ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας και πλέον εστιάζει την προσοχή της μόνο στο πρωτάθλημα.

Το τρομερό ταξίδι του ΑΟΑΝ στο Κύπελλο Ελλάδος ολοκληρώθηκε σήμερα (22/12) στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Αγίου Νικολάου να γνωρίζει την ήττα με 5-0 από την Αναγέννηση, και σε συνδυασμό με την πρώτη ήττα με 1-0 εντός έδρας να μένει εκτός.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολίτη. Το 1-0 ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να έχει ένα πολύ παραγωγικό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας πολλά τέρματα.

Η ΑΣΑ έκανε το 2-0 με τον Στέφανο Κλάους Αθανασιάδη στο 54’, ενώ στη συνέχεια τα δύο γκολ του Πλέγα στο 62’ και το 70’, αλλά και εκείνο του Κοτσώνη στο 68’, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Ένταση υπήρξε μεταξύ παικτών των δυο ομάδων στο 71ο λεπτό, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλει τον Κωνσταντίνο Πλέγα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά και τον Κίτο του ΑΟΑΝ με απευθείας κόκκινη.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Σταμόπουλος (77΄ Γκουσγκούδης), Λαγός (46΄Μπαλλας), Πολίτης (77΄ Θεολόγης), Πλέγας, Αθανασιάδης (64΄ Μπενγκολ), Μανιός, Βιδάλ (64΄ Γκίνη).

ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Κατσαρός, Πλουσής (69΄ Τζιλάι), Πιθαρούλης (77΄ Μαυρής), Τσανάι, Κίτος, Φουκαράκης, Παπαδόπουλος (77΄ Μ. Πάγια), Μηνάς (83΄ Πάγια), Νοκάι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook