Σκύβαλος: «Το ταξίδι συνεχίζεται»

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Αλμυρό, ο Μανώλης Σκύβαλος έδειξε χαρούμενος για την πρόκριση του ΑΟΑΝ, λέγοντας παράλληλα ότι η ομάδα μπορεί να προχωρήσει ακόμα περισσότερο.

Ο ΑΟΑΝ απέκλεισε με 2-0 τον Αλμυρό και προκρίθηκε στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Μανώλη Σκύβαλο να τονίζει μετά το φινάλε:

«Ήταν ένα παιχνίδι ακριβώς όπως το περιμέναμε. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με καλούς παίκτες και έμπειρο προπονητή, αλλά εμείς ήμασταν από την πρώτη στιγμή πολύ προσηλωμένοι στο πλάνο μας και θεωρώ ότι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο 100% σε όλο το 90λεπτο.

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουμε τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο με κόντρα τον αέρα δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, και εκμεταλλευτήκαμε τον χώρο που άφησε πίσω του. Δεν επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει ότι αν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου δέχεσαι γκολ. Στο 70’ είχε το δοκάρι ο Αλμυρός και στη συνέχεια πετύχαμε το τέρμα και κλειδώσαμε την πρόκριση».

Για το ταξίδι του ΑΟΑΝ, που συνεχίζεται στο Κύπελλο, ο Μανώλης Σκύβαλος τόνισε: «Το ταξίδι συνεχίζεται, είναι ωραίο το ταξίδι αυτό για την ομάδα, την πόλη ολόκληρη, τους φιλάθλους. Τα κεφάλια μέσα τώρα, να δούμε πότε θα η κλήρωση και πότε θα γίνει η επόμενη φάση. Ευελπιστούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημά μας.

Στην επόμενη φάση θεωρώ ότι μπορούμε να έχουμε ακόμα μία βατή κλήρωση και να προχωρήσουμε ακόμα παραπάνω. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει, δεν τα βάζουμε με την τύχη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook