Παπαματθαιάκης: «Θέλαμε να πάμε λίγο παρακάτω, αλλά είχαμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα»

Ο τεχνικός του Αλμυρού έδωσε τα εύσημα τόσο στους παίκτες του, όσο και στον ΑΟΑΝ για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης τόνισε ότι ο Αλμυρός θα ήθελε να συνεχίσει λίγο ακόμα αυτό το «ταξίδι» αλλά αγωνίστηκε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα σε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Αλμυρού:

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την πορεία τους. Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι και η απουσία του πρωταθλήματος μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε πάρα πολύ καλά και σοβαρά. Ένα παραπάνω μπράβο στον ΑΟΑΝ που συνεχίζει στους 16 του Κυπέλλου. Ήταν ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι, με πάρα πολύ τακτική που κρίθηκε με δύο στατικές φάσεις.

Καθαρές φάσεις δεν έγιναν ούτε από τη μία, ούτε από την άλλη ομάδα. Νομίζω ότι ο ΑΟΑΝ τις δύο του στατικές φάσεις τις κάνει γκολ, και οι δύο δικές μας πάνε στην συμβολή των δοκών και κάπως έτσι κρίνονται τα παιχνίδια. Μόνο μπράβο στα παιδιά που έφτασαν μέχρι εδώ. Θέλαμε να πάμε λίγο παρακάτω, αλλά είχαμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα που της εύχομαι να πάει ακόμα παραπάνω».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook