Άρης: Με απουσίες αλλά αποφασισμένος στη Λιβαδειά

Χωρίς τους Γκαρθία και Ετέμπο, αλλά με πίστη για να κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα παραταχθεί ο Άρης στην σημερινή (16.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και οι κιτρίνομαυροι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού, στο σημερινό (16.00) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Ο Άλαν Πάρντιου έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα απουσιών, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Ετέμπο και τον Γκαρθία, που ταλαιπωρείται από ίωση. Οι Νταμπό και Ματέο Γκαρσία αναμένεται να είναι οι δύο αμυντικοί χαφ στο 4-2-3-1 του Άγγλου τεχνικού.

Ο Σιαμπάνης θα πάρει τη θέση του Κουέστα κάτω από την εστία, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης και του Πάλμα στην τριάδα πίσω του, με τους Καμάτσο, Ιτούρμπε και Ροντρίγκες να διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook