Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου 3-0: Σημαντικό προβάδισμα για την ομάδα των Σερρών!

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε 3-0 τον Απόλλων Πόντου, με τα τέρματα των Κανίς (12′), Κατσαντώνη (51′) και Σοφιανό (79′), παίρνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Πανσερραϊκός φιλοξένησε τον Απόλλων Πόντου, στις Σέρρες, για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας τον με το εμφατικό 3-0.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους, όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου, έγινε από τον Κανίς στο 12′, έπειτα το πολύ όμορφο πλασέ που πραγματοποίησε, μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα των Σερρών διπλασίασε τα τέρματά της στο 51′, με το τακουνάκι του Κατσαντώνη σε κενή εστία.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σοφιανός στο 79′ και πάλι με τακουνάκι σε κενό τέρμα.

Το 3-0 παρέμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους, να παίρνουν ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα, για την ρεβάνς που θα γίνει στην Καλαμαριά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσικάς, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης (68 ΄Δημητρίου) (71΄Παντεκίδης), Γιανναράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης (68΄Σιόντης), Σοφιανός, Μασκανάκης (74΄Στίνα), Κανίς (58΄Μούργος) Κατσαντώνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (54΄Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Αραβίδης (70΄Εσαλό), Αμαραντίδης, Κωστίκα (85΄Σαμπανίδης).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook