Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου η Λαμία

Η Λαμία νίκησε με 2-1 στο Ελ Πάσο την Καλλιθέα σε ένα συναρπαστικό ματς και με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην έδρα της πέρασε για έκτη στη σειρά χρονιά στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στο 34′ ο Γιώργος Μανούσος με ωραίο γύρισμα και σουτ στην άλλη γωνία αξιοποίησε την έξυπνη πάσα από εκτέλεση φάουλ του Ρόμανιτς για το 0-1. Και λίγο αργότερα, στο 38′ ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ έκανε το 0-2 με ωραίο αριστερό πλασέ στην κίνηση μετά τη σέντρα του Τσιλούλη. Όμως στο 41′ η Καλλιθέα επέστρεψε στο ματς με δυνατό σουτ του Νίλι μετά το κακό διώξιμο του Κορνέζου στη σέντρα του Κυνηγόπουλου.

Ο Τσιλούλης στον εξτρά χρόνο αισθάνθηκε ζαλάδα και έμεινε στον πάγκο, με την Λαμία να μένει με δέκα παίκτες καθώς δεν είχε άλλη αλλαγή να κάνει. Όμως κράτησε την πρόκριση παρά την ευκαιρία του Κυνηγόπουλου στο 94′.

Καλλιθέα-Λαμία 1-2

Γήπεδο: «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Σκόρερ: 34′ Μανούσος 0-1, 38′ Μαρτίνεθ 0-2, 41′ Νίλι 1-2

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες: 54′ Μαρτίνεθ, 55′ Τσιλούλης, 63′ Λάσκαρης

Συνθέσεις

Καλλιθέα: Πάντος, Βασιλούδης, Βλάχος, Κολτσίδας, Καινούργιος (79′ Ρέντζας), Μπουλούλης (80′ Δούμτσης), Σαντάνα (58′ Λάσκαρης), Κυνηγόπουλος, Ντεμέτριους, Νίλι, Λουκίνας (80′ Τσιντώνης)

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σαραμαντάς (59′ Γκοράνοφ), Τζανδάρης (58′ Μπεχαράνο), Νούνιες (68′ Σλίβκα), Ρόμανιτς (79′ Γιακουμάκης), Μαρτίνεθ (59′ Ντε Βινσέντι), Τσιλούλης, Μανούσος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook