AOAN – Απόλλων Παραλιμνίου 1-2: “Αποχαιρετά” τον θεσμό του Κυπέλλου η Κρητική ομάδα

Εκτός κυπέλλου η ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου φιλοξενήθηκε από τον ΑΟΑΝ, στον Άγιο Νικόλαο, για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας τον στην παράταση με 2-1.

Με το σημερινό αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με το προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι (2-2), η ομάδα από τις Σέρρες περνάει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Λαμία.

Στα…του ματς, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθούν μόλις στο 2′, με την υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Γεωργιάδη.

Οι γηπεδούχοι όμως, βρήκαν απάντηση στο γκολ των φιλοξενούμενων, αφού στο 30′ ισοφάρισαν με το όμορφο σουτ του Μηνά.

Το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος των 90′ λεπτών, με τις δύο ομάδες να “οδηγούνται” στην παράταση. Εκεί, ο Γεωργιάδης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έστειλε τον Απόλλων στους “8” του κυπέλλου, αφού στο 109′ σκόραρε για το 2-1 της ομάδας του.

Από ‘κει και μετά η ομάδα του Αγίου Νικολάου δεν μπόρεσε να βρει κάποιο τέρμα που θα στείλει το ματς στα πέναλτι, με αποτέλεσμα να “αποχαιρετάει” τον θεσμό του κυπέλλου.

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Γωνιωτάκης (69′ Δολαψάκης), Κίτος, Τσανάι, Ζέλιος, Φουκαράκης, Χίζι, Μελισσόπουλος, Μηνάς (105′ Μαρκάκης), Νοκάι, Σέχου

Απόλλων Παραλιμνίου: Κουτζαβασίλης Φ, Κουτζαβασίλης Γ, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Ελέζι (117′ Γάκης), Καρυοφίλης (77′ Πέτρου), Κιουτσεκτσίδης, Τζαμπέγια (114′ Κωσταντινίδης), Τζελίδης (102′ Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης Γ (114′ Καρατλίδης), Γκέκας

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook