Video | Απόλλων Παραλιμνίου: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις του Νίκου Καραμπετάκη και Γιώργου Γεωργιάδη, στην COSMOTE TV, μετά το παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Καραμπετάκη και Γιώργου Γεωργιάδη, στην COSMOTE TV, μετά το παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο.

Νίκος Καραμπετάκης:

Για το ματς: “Το ποδόσφαιρο αυτό είναι. Είναι τα συναισθήματα που μας δίνει. Έγιναν δύο σπουδαία παιχνίδια και θέλω να σταθώ στο ότι είμαστε δύο ομάδες από την Γ’ Εθνική και αποδείξαμε ότι δίκαια βρισκόμαστε σε αυτή την φάση. Όποιος είδε τα ματς, είδε ότι υπήρχε και τακτική και πλάνο στο παιχνίδι των δύο ομάδων. Επίσης θέλω να προσθέσω πως όποια ομάδα και να περνούσε στην επόμενη φάση, θα ήταν δίκαιο καθώς και οι δύο είχαμε τις στιγμές μας, όμως ευτυχίσαμε εμείς να προηγηθούμε και από εκεί και μετά διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, με αποτέλεσμα στο τέλος να παίρνουμε μία πολύ σημαντική και ιστορική πρόκριση”.

Για την επόμενη φάση: “Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε την Κυριακή, αυτό σκεφτόμαστε από σήμερα. Το παιχνίδι με την Λαμία θα είναι μία γιορτή για εμάς, αφού στόχος μας από την αρχή ήταν να αγωνιστούμε με μία ομάδα από την Super Legue. Τόσο ο σύλλογος, όσο και τα παιδιά το δικαιούνται όλο αυτό στο 100%”.

Γιώργος Γεωργιάδης:

 Για το παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το γκολ, όμως η προσπάθεια είναι συλλογική, καθώς κάναμε μία τεράστια προσπάθεια και για τα δεδομένα της ομάδας είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε φτάσει ως εδώ. Το όνειρο συνεχίζεται, ήταν μία τεράστια πρόκριση κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Πήραμε μία δίκαιη πρόκριση, καθώς ήμασταν αποτελεσματικοί και σοβαροί όταν έπρεπε.

 Για το επόμενο ματς με την Λαμία: “Ήταν δύο πολύ δυνατά ματς. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγίου Νικολάου, γιατί ήταν πολύ καλή ομάδα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Λαμία να το χαρούμε όσο μπορούμε, γιατί είναι τεράστια επιτυχία που φτάσαμε ως εδώ, θα πάμε να κάνουμε ξανά το παιχνίδι μας και ότι μας βγει θα είναι το καλύτερο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook