Με δύο πρώην «κιτρινόμαυρους» στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για τον πρώτο αγώνα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, με τους πρώην παίκτες της «Ένωσης», Σταύρο Πεταυράκη και Δημήτρη Ανάκογλου να συμμετέχουν σε αυτή.

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Τρίτης (17/1), στο Στάδιο Διαγόρα στη Ρόδο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι «κόκκινοι» αγωνίζονται αύριο, Τετάρτη 18/1 (17:30) στην Οpap Arena, με τον προπονητή της ομάδας των Σερρών, Παύλο Δερμιτζάκη, να έχει στην διάθεση του τους 23 ποδοσφαιριστές που είχαν ταξιδέψει με την αποστολή και για τον αγώνα με τον Διαγόρα.

Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκονται και δύο παίκτες με «κιτρινόμαυρο» παρελθόν, ο Σταύρος Πεταυράκης και ο Δημήτρης Ανάκογλου, ενώ εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Σιόντης, Δημητρίου, Λιούμης, Καραμπέρης, Οικονόμου, Νάτσος, που αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών, οι Παπαβασιλείου, Τσαγκαλίδης και Κόντσι, οι νεαποκτηθέντες Αυλωνίτης και Στάϊκός, όπως και οι Παπακωνσταντίνου και Μασάϊ.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού:

Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Αλί Μπαμπά, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη της προπόνησης αναφορικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, τους ζήτησε να το ευχαριστηθούν, να απολαύσουν την εμπειρία και να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτά τα δύο ματς, θέλοντας παράλληλα να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάζοντας μία εικόνα που αρμόζει τόσο στην ιστορία της ομάδας, όσο και στις προσωπικότητες όλων όσων βρίσκονται στον Πανσερραϊκό.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook