Το πρώτο… πιάτο των προημιτελικών: Τα «φώτα» σε Τούμπα και Φάληρο

Σε Τούμπα και Φάληρο είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου.

Το πρώτο… πιάτο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος είναι προγραμματισμένο για σήμερα, με την αρχή να γίνεται στις Σέρρες.

Ο Απόλλωνας Παραλιμνίου φιλοξενεί τη Λαμία (14:00), θέλοντας να γράψει ιστορία. Τρομερή η μέχρι τώρα πορεία του Απόλλωνα, που προέρχεται από την τρίτη κατηγορία της χώρας.

Η σκυτάλη περνάει στην ΑΕΚ, που υποδέχεται στην Opap Arena τον Πανσερραϊκό (17:30). Ξεκάθαρο φαβορί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, θέλει να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Άρη (19:00), λίγες μέρες μετά τη μάχη των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 την Κυριακή, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι (τέσσερις συνεχόμενες νίκες).

Η αυλαία πέφτει στην Τούμπα με το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (20:30). Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να κυνηγήσουν το Κύπελλο, ενώ και το τριφύλλι δεν πρόκειται να κάνει… πίσω ούτε και σε αυτή τη διοργάνωση. Για την αποψινή μάχη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει κανονικά τις υπηρεσίες του Τάισον.

  • 14:00 Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία (Cosmote Sport 1)
  • 17:30 ΑΕΚ – Πανσερραϊκός (Cosmote Sport 3)
  • 19:00 Ολυμπιακός – Άρης (Cosmote Sport 2)
  • 20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Cosmote Sport 1)

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook