Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία 1-2: Σημαντικό προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους

Η Λαμία κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλων Παραλιμνίου με 2-1, πέρνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα, για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η Λαμία φιλοξενήθηκε από τον Απόλλων Παραλιμνίου στις Σέρρες, νικώντας τον με 2-1, για το πρώτο παιχνίδι, των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους έγινε από τον Τζανδάρη στο 28′, με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι, 13 λεπτά μετά έκαναν το 1-1, όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με το τέρμα του Ελέζι.

Η Λαμία κατάφερε στο δεύτερο 45λεπτο να πετύχει το γκολ της νίκης, με τον Τσιλούλη στο 78′, να νικά από την άσπρη βούλα τον Κουτσαβασίλη, για το 2-1 της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι με αυτό το σκορ, να βρίσκονται με το ένα πόδι στα ημιτελικά του θεσμού.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης, Τζαμπέγια (90′ Κωνσταντινίδης), Καρυοφύλλης (76′ Καρατλίδης), Ελέζι, Γεωργιάδης (69′ Πέτρου), Γκέκας

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν (59′ Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο, Αμπαντά (59′ Σαραμαντάς), Λαμπρόπουλος, Τζανδάρης, Στάνκο (73′ Μπάμπης), Ντε Βινσέντι (59′ Τσιλούλης), Μαρτίνεθ (69′ Τσούκαλος), Ασκόφσκι, Γιακουμάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook