ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 3-0: Νίκη-πρόκριση για την Ένωση!

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της, νικώντας 3-0 τον Πανσερραϊκό και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ένωση φιλοξένησε τον Πανσερραϊκό στην Αγιά Σοφιά, νικώντας τον με 3-0, για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Αλμέιδα ήταν καλύτεροι, όμως τους έλειπε το γκολ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι δεν πέτυχαν ένα, αλλά τρία. Την αρχή έκανε ο Μάνταλος, στο 55′, όπου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ την σκυτάλη πήρε ο Γκαρσία, όπου 13 λεπτά μετά, διπλασίασε τα τέρματα για τους “κιτρινόμαυρους” με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο  Πινέδα στο 89′, με εκπληκτικό σουτ στην αριστερή γωνία του Γιαννίκογλου.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Ένωση έχει το δικαίωμα να κοιτάζει τα ημιτελικά, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ολυμπιακό και Άρη.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ραντόνια (68′ Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Φράνσον (61′ Άμραμπατ), Πινέδα, Τσούμπερ (61′ Αραούχο), Φερνάντες (61′ Γιόνσον), Μάνταλος, Φαν Βερτ (56′ Γκαρσία).

Πανσερραϊκός: Γιαννίκογλου, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης (60′ Λυμπεράκης), Κολομπίνο (66′ Ανάκογλου), Θυμιάνης, Μούργος, Στίνα (77′ Αλί Μπαμπά), Κανίς (60′ Σοφιανός), Κατσαντώνης (66′ Μπαΐροβιτς).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook