ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Ο Τάισον έβγαλε “νοκ άουτ” τους “πράσινους”

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” κέρδισε 2-0 τον Παναθηναϊκό, με τα τέρματα των Τόμας (52′) και Τάισον (72′).

Οι “ασπρόμαυροι” φιλοξένησαν το “τριφύλλι”, στην Τούμπα, νικώντας το 2-0, για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποιο τέρμα, παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 21′, με το σουτ του Τσέριν μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο 45λεπτο και πιο συγκεκριμένα στο 52′, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έκαναν το 1-0, με τον Τόμας να εκμεταλλεύεται το λάθος γύρισμα του Βαγιαννίδη και να νικάει σε τετ-α-τετ τον Λοντίγκιν για το 1-0.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τάισον, ο οποίος 3 λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, σκόραρε με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά την έξυπνη πάσα του Ολιβέιρα.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά”, με αυτό το σκορ είναι με το ένα πόδι, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (78′ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο (68′ Σβαμπ), Ντάντας, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84′ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (68′ Τάισον), Μπράντον (68΄Ολιβέιρα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ (81′ Καμπετσής), Πέρεθ, Κουρμπέλης (46′ Τσόκαϊ), Τσέριν, Μπερνάρ (46′ Βέρμπιτς), Παλάσιος (81′ Κώτσιρας), Ιωαννίδης (70′ Πούχατς).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook