Αυτοί είναι οι διαιτητές του Κυπέλλου: Φινλανδός στη Λεωφόρο, Ούγγρος στο «Βικελίδης»

Τους διαιτητές για τις ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος γνωστοποίησε η ΕΠΟ.

Το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ορίστηκε να διευθύνει ο Πέτρι Βιλγιάνεν, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA.

Ο 35χρονος ρέφερι έχει μικρή ευρωπαϊκή εμπειρία, με μόλις τρία παιχνίδια ομίλων σε επίπεδο ανδρών. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μίκα Λάμπου, Ρίκου-Βίλε Βιρεαβουόρι, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Ισραηλινός Ντάνελ Μπαρ με τον Μεϊντάνα.

Παράλληλα, η ΕΠΟ όρισε ξένο ρέφερι και στη «μάχη» του «Κλεάνθης Βικελίδης». Συγκεκριμένα, άρχοντας της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Ούγγρος Ίστβαν Βαντ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Έχει διευθύνει ακόμα τρία ματς, που όλα έληξαν χωρίς σκορ. Πέρυσι σφύριξε το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0, το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0 στο Κύπελλο και το Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 πριν 1,5 χρόνο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ίστβαν Άλμπερτ, Βέντσελ Τοτ, 4ος ο Κουμπαράκης και στο VAR ο Κάταλιν Κούλτσαρ, με τον Ψαρρή.

Τη ρεβάνς Πανσερραϊκού-ΑΕΚ θα διευθύνει ο Τσιμεντερίδης, με τους Τζιουβάρα, Κόλλια βοηθούς, 4ο τον Κατσικογιάννη και στο VAR τους Παπαδόπουλο, Νικολαΐδη.

Τέλος, στο Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου ορίστηκε ο Τσακαλίδης, με τους Χριστάκογλου, Παγουρτζή και 4ο τον Πουλόπουλο, ενώ όπως και στο πρώτο ματς των δυο ομάδων δεν θα υπάρχει VAR.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook