Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-3: Με νίκη στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Η Ένωση πήρε 2 νίκες σε ισσάριθμα παιχνίδια, κόντρα στον Πανσερραϊκό και πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, νικώντας τον με 3-1, για το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου, έγινε από τον Μάνταλο στο 21′, μετά την όμορφη συνεργασία με τον Ζούμπερ.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο 45λεπτο βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Κατσαντώνη στο 49′, όμως οι “κιτρινόμαυροι” πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ, 2 λεπτά μετά, με σκόρερ ξανά τον Μάνταλο!

Το τελικό 1-3, διαμόρφωσε ο Μαχαίρας στο 80′, με δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή.

Η Ένωση κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Πανσερραϊκού, με συνολικό σκορ 6-1 και πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ’ των Άρη και Ολυμπιακό.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κάτσικας, Ζερής, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Λυμπεράκης, Κολομπίνο (73’ Στίνα), Στάικος (61’ Θυμιάνης), Κατσαντώνης, Σοφιανός (82’ Σιόντης), Μούργος (73’ Μασκανάκης), Σαϊντ (61’ Κανίς).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιντιμπέ, Φερνάντες (62’ Μαχαίρας), Γαλανόπουλος (67’ Φράνσον), Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς (67’ Αραούχο), Τσούμπερ, Φαν Βέερτ (67’ Κοσίδης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook