Λαμία – Απ. Παραλιμνίου 4-2: Στα ημιτελικά οι γηπεδούχοι!

Με συνολικό σκορ 6-3, η ομάδα της Λαμίας, πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου!

Η Λαμία φιλοξένησε τον Απόλλων Παραλιμνίου, νικώντας τον με 4-2, για το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα…του ματς, το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι, στο 8ο λεπτό, με το σουτ του Κουτζαβασίλη μέσα από την περιοχή. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τρία τέρματα πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερς τον Ασκόφσκι στο 20′, τον Πάυλοβετς στο 25′ και το αυτογκόλ του Τζελίδη στο 39′.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η ομάδα από τις Σέρρες μείωσε σε 3-2, στο 86′ με τον Ελέζι, όμως η Λαμία 7 λεπτά μετά έκανε το τελικό 4-2 , με τον Τσιλούλη.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, με συνολικό σκορ 6-3 περνάει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Πάβλοβετς (69′ Λαμπρόπουλος) Αντέτζο, Γκοράνοφ, Στάνκο, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (60′ Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (61′ Βέργος), Ασκόφσκι (82′ Κοντονίκος), Μανούσος (69′ Τσούκαλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι (65′ Καρατλίδης), Τζελίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (83′ Κωνσταντινίδης), Γκέκας (64′ Πέτρου)

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook