Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ 1-1: Ο Ολιβέιρα έστειλε τους “ασπρόμαυρους” στα ημιτελικά!

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου για ακόμη μία φορά ο ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν στην Λεωφόρο, με το τελικό σκορ να είναι 1-1, για το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “πράσινοι” μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να κάνουν το 1-0 στο 18′, σκορ που παρέμεινε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με το όμορφο σουτ του Τσέριν έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία του Κοτάρσκι. Μάλιστα στο 78′, οι “ασπρόμαυροι” κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ολιβέιρα.

Το 1-1 παρέμεινε έως την λήξη της αναμέτρησης με τον “Δικέφαλο του Βορρά”, για ακόμη μία φορά να βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Λαμία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Κουρμπέλης (66′ Σάντσες), Σάρλια, Πούχατς (80′ Χουάνκαρ), Πέρεθ, Τσόκαϊ (46′ Μαντσίνι), Τσέριν, Μπερνάρ (66′ Ιωαννίδης), Παλάσιος (80′ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (85′ Βιεϊρίνια), Ντάντας, Αουγκούστο (46′ Σβαμπ), Νάρεϊ (79′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (88′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (88′ Μπράντον Τόμας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook