Θρίαμβος της ΑΕΚ και με το ένα πόδι στον τελικό!

Με τον Λιβάι Γκαρσία να σκοράρει από μια φορά στην αρχή και στο τέλος του πρώτου ημιτελικού η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 τον Ολυμπιακό και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό ν’ απειλεί μόλις δύο φορές με ισάριθμα δοκάρια. Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό και στο 27′ ο Σαμασέκου με αυτογκόλ διπλασίασε τα τέρματα του αντιπάλου του Ολυμπιακού. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με πέναλτι που κέρδισε ο Γκατσίνοβιτς στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων και το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λιβάι Γκαρσία.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας (74′ Βίντα), Χατζισαφί, Ελίασον (83′ Άμραμπατ), Γαλανόπουλος (64′ Σιμάνσκι), Μάνταλος (83′ Πινέδα), Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Τσούμπερ (65′ Αραούχο).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Βρουσάι (46′ Ροντινέι), Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σαμασέκου (46′ Φορτούνης), Χουάνγκ (66′ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί (66′ Μπακαμπού), Μπιέλ (39′ Μπουτούτσι).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook