Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Πράξη δεύτερη με… φόντο τον τελικό

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη απόψε (20:00) στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου, με την Ένωση να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό μετά τον πρώτο αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ισοπαλία 0-0 στο ντέρμπι του Σαββάτου (25/2) με τον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο για την 24η αγωνιστική της Superleague, με τον Πινέιρο να καθορίζει την έκβαση του αγώνα και να στερεί από τους γηπεδούχους ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Οι Πειραιώτες  αναζητούν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν. Αφού με τους «κιτρινόμαυρους» ήρθαν 0-0 στο πρωτάθλημα στο Φάληρο, με τον Παναθηναϊκό έχουν δύο ισοπαλίες (1-1 στη Λεωφόρο, 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης») και με τον ΠΑΟΚ μία ήττα (1-2 στο Φάληρο) και μία ισοπαλία (0-0 στην Τούμπα).

Ο Ολυμπιακός ψάχνει επική ανατροπή μετά το 3-0 στο πρώτο ματς, ενώ ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Χάμες Ροντρίγκες, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Γκάρι Ροντρίγκες και Παναγιώτη Ρέτσο.

Οι τραυματίες Λιβάι, Μοχαμαντί, Φαν Βέερτ, Φερνάντες, αλλά και ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Μαχαίρας, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη είναι εκτός. Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε μαζί του 25 παίκτες και αναμένεται να κάνει 7-9 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, πηγαίνοντας σε συνταγή… OPAP Arena.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ούτε στα μέρη μας.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook