Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-1: Στον τελικό η Ένωση!

Η ΑΕΚ παρότι ηττήθηκε, πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το συνολικό σκορ των δύο αναμετρήσεων ήταν 4-2 υπέρ τον “κιτρινόμαυρων”.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την ΑΕΚ, κερδίζοντας την με σκορ 2-1, όμως παρ’ όλα αυτά έμεινε εκτός τελικού κυπέλλου, καθώς στην “OPAP Arena” είχε ηττηθεί με το “βαρύ” 3-0.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν “φωτιά” στην αναμέτρηση, καθώς σκόραραν στο 27′ με την πανέμορφη κεφαλιά του Βαλμπουενά.

Δυστυχώς για τους γηπεδούχους η ΑΕΚ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 52′, με το αυτογκόλ του Μπα. Οι “ερυθρόλευκοι” απάντησαν γρήγορα στο γκολ των φιλοξενούμενων, αφού ο Χουάνγκ στο 57′ με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-1.

Από ‘κει και μετά ο Ολυμπιακός πίεσε για να πετύχει το γκολ που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά σε μία ονειρεμένη ανατροπή, όμως δεν τα κατάφερε, με το 2-1 να παραμένει ως την λήξη της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκη, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ (61′ Βρουσάι), Φορτούνης, Βαλμπουενά (68′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι (13′ Χατζισαφί), Μουκουντί, Μήτογλου, Ρότα, Μάνταλος (73′ Γιάνσον), Γαλανόπουλος (73′ Σιμάνσκι), Πινέδα, Φερνάντες (63′ Ελίασον), Τσούμπερ, Γκαρσία (73′ Γκατσίνοβιτς).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook