Τελικός με άδειες εξέδρες μετά το «όχι» της ΕΛ.ΑΣ. και 20 διαπιστεύσεις σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Σε… άδειο γήπεδο θα γίνει ο Τελικός Κυπέλλου!

Η σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στον Βόλο, σχετικά με τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ , που είναι προγραμματισμένος για τις 24/5 και έδωσε αρκετές και σημαντικές ειδήσεις σχετικά με τους όρους διεξαγωγής του.

Μια σύσκεψη στην οποία ήταν παρόντες από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ, ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ. Από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρών ήταν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης όπως και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ.

Η ΕΛ.ΑΣ. αρνήθηκε κατηγορηματικά την παρουσία οπαδών στις κερκίδες. Ούτε καν περιορισμένου αριθμού όπως ζήτησαν αρχικά οι δύο ομάδες. Αντ’ αυτού δέχθηκε μόνο την παρουσία 20 διαπιστευμένων ατόμων, απεσταλμένων των διοικήσεων και στελεχών των δύο ΠΑΕ.

Δεν δέχθηκε μάλιστα ούτε την προτεινόμενη παρουσία μαθητών καθώς η πρόθεση ήταν να μοιραστούν προσκλήσεις σε σχολεία της περιοχής. Ο λόγος είναι πως η ΕΛ.ΑΣ. φοβήθηκε πιθανό κενό ασφαλείας λόγω των ενήλικων συνοδών των παιδιών που θα ήταν μαζί τους στις εξέδρες, απορρίπτοντας λοιπόν και το αίτημα αυτό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τέλεση του Τελικού Κυπέλλου σε ένα παγωμένο, άδειο γήπεδο. Σχετικές, αναλυτικές ανακοινώσεις θα εκδώσουν εν καιρώ οι δύο ΠΑΕ, ενώ την ημέρα του τελικού οι εισόδοι στην πόλη του Βόλου θα εποπτεύονται από την Αστυνομία που θα έχει στήσει μπλόκα σε νευραλγικά σημεία.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook