Videos | Άφησε εκτός τον Εθνικό και έκλεισε ραντεβού με τον Ατρόμητο ο Γιούχτας!

Ο Γιούχτας πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Εθνικού στον Ασπρόπυργο και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Η ομάδα των Αρχανών αντιμετώπισε τον Εθνικό στο γήπεδο του Ασπροπύργου στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιούχτας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι προσπαθώντας να επιβάλλει τον ρυθμό του και μετά από το πρώτο 5λεπτο που δεν υπήρχε κάτι αξιοσημείωτο, ξεκίνησε να απειλεί. Οι ευκαιρίες του Γιούχτα μετατράπηκαν σε γκολ στο 43ο λεπτό, όταν ο Μάρτσι άνοιξε το σκορ με μία φανταστική εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιούχτας πήρε «αέρα» δύο τερμάτων  με σκόρερ τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη. Όπως είναι φυσικό στη συνέχεια ο Εθνικός ανέβασε τις γραμμές του και πίεσε για να βρει ένα γκολ προκειμένου να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να διεκδικήσει εκ νέου την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ντινιωτάκη στο 66’ και το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Εθνικός πίεσε ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Σουργιά αμύνθηκαν σωστά, διατήρησαν το προβάδισμά τους και το 2-1 υπέρ του Γιούχτα έμεινε έως το φινάλε.

Έτσι, ο Γιούχτας πήρε τη νίκη με 2-1 στον Ασπρόπυργο και έκλεισε ραντεβού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook