Video | Σουργιάς “Η πρόκριση μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε ένα ιστορικό παιχνίδι με ομάδα Super League”

Οι δηλώσεις του Νίκου Σουργιά, μετά την πρόκριση του Γιούχτα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Γιούχτας κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τον Εθνικό Πειραιώς και να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ατρομήτου.

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Σουργιάς παραχώρησε δηλώσεις, τονίζοντας ότι αυτή η πρόκριση δίνει την ευκαιρία στον Γιούχτα να παίξει ένα ιστορικό ματς κόντρα σε ομάδα της Super League, ενώ παράλληλα “υπογράμμισε” ότι μέχρι στιγμής υπάρχει ικανοποίηση στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αντίδραση θέλουμε να βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι, γιατί κάθε φορά διεκδικούμε την νίκη. Σήμερα σαφώς ο στόχος μας ήταν η πρόκριση, σε συνδυασμό με το να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά, ώστε να είναι και αυτοί σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Βάση αυτών είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί και πρόκριση πήραμε και δεν είχαμε κάποιο απρόοπτο με τραυματισμό. Αυτή η πρόκριση δίνει την ευκαιρία στον Γιούχτα να δώσει ένα ιστορικό παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα Super League.

Επίσης θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στον Εθνικό, γιατί είναι μία καλή ομάδα. Μέχρι ένα σημείο ελέγχαμε το ματς, όμως μετά τη μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους, το παιχνίδι πήρε μία άγρια ομορφιά.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής, καθώς καθυστερήσαμε σαν ομάδα να οργανωθούμε, γιατί αργήσαμε αρκετά να μάθουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμασταν. Μακάρι στο τέλος της χρονιάς, μέσα από αυτή τη διαδικασία, να έχουμε πετύχει τους στόχους μας.

Είμαστε ομάδα της Κρήτης και εννοείται πως θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά του τόπου μας, να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν. Μέχρι στιγμής, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook