Μέτρησε η εμπειρία του Ατρομήτου και αποκλεισμός του Γιούχτα

Ένα γκολ του Κοέν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έκρινε το παιχνίδι του Παγκρητίου με τους Περιστεριώτες να παίρνουν τη νίκη – πρόκριση με 1-0.

Το έργο της ομάδας του Νίκου Σουργιά ήταν εξαρχής δύσκολο απέναντι στον Ατρόμητο με τους ποδοσφαιριστές του Σάσα Ίλιτς να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο την εμπειρία τους, να διαχειρίζονται σωστά το υπέρ τους σκορ και τελικά να φεύγουν από το Ηράκλειο με την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Νίκος Σουργιάς έκανε rotation αφήνοντας στον πάγκο αρκετούς ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν βασικοί στο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στα Χανιά και στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι. Πήραν την κατοχή της μπάλας, απείλησαν με τον Γιουμπιτάνα και τον Βαλένσια όμως βρήκαν μπροστά τους έναν καταπληκτικό Κόλλια με αποτέλεσμα το πρώτο 45λεπτο να στείλει τις δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια ισόπαλες δίχως τέρματα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει το γκολ που θα έκρινε το παιχνίδι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όταν στο 54′ ο Κοέν με σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κόλλια δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Ατρόμητος έδειξε ότι έκανε συντήρηση δυνάμεων αφήνοντας την μπάλα στον Γιούχτα που ωστόσο δεν κατάφερε ν’ απειλήσει με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook