Άρης: Χωρίς Γκαρθία κόντρα στην ΑΕΚ

Αυτές είναι οι επιλογές του Άκη Μάτζιου, κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή για το αυριανό (10/1) εκτός έδρας Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στην οποία δεν βρίσκεται ο Μάνου Γκαρθία. Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε τον νεαρό επιθετικό Αγοραστό, που υπέγραψε πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ για δεύτερο σερί ματς βρίσκονται στην αποστολή οι Φετφατζίδης και Ρόουζ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (10/01), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στην «OPAP Arena» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Durasek, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fran Velez, Verstraete (τραυματίες), Manu Garcia, Rupp, Menendez, Matarrita, Pavicic, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook