Με Ακαϊντίν η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (pic)

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (17/1, 21:00) και ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή των «πράσινων» για το μεγάλο παιχνίδι.

Ντεμπούτο σε αποστολή κάνει ο Ακαϊντίν ενώ εκτός λόγω τραυματισμών έμειναν οι Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν.

Η ενημέρωση του ΠΑΟ:

«Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΟΣΦΠ (17/1, 21:00, «Γ. Καραϊσκάκης»).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Φικάι, Κυριόπουλος».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook