Τελικός Κυπέλλου: Πιθανή ημερομηνία η Πέμπτη 23/5

Προβληματισμός στην ΕΠΟ για τον τελικό. Είναι οριστικό πλέον ότι πηγαίνει πιο πίσω ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανή ημερομηνία η Πέμπτη 23 Μαΐου.

Αυτό βεβαίως επηρεάζει και τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ο Άρη, καθώς ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 18 Μαΐου. 

Στις τάξεις της Ομοσπονδίας επικρατεί προβληματισμός για την ημερομηνία διεξαγωγής του, λαμβάνοντας υπόψιν και τους ευρωπαϊκούς τελικούς που πρόκειται να διεξαχθούν εκείνες τις ημέρες. Συγκεκριμένα για την Τετάρτη 22 Μαΐου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Europa League, ενώ το Σάββατο 25 Μαΐου θα γίνει ο τελικός του Champions League γυναικών. Εθυμοτυπικά η UEFA δεν θέλει να συμπίπτουν οι δικοί της διεθνείς μεγάλοι τελικοί, με τους εγχώριους των ομοσπονδιών-μελών της, χωρίς κάτι τέτοιο βέβαια να προβλέπεται από κάποιον κανονισμό. Πρόκειται ωστόσο για μία άτυπη ντιρεκτίβα.

Μία πιθανή ημερομηνία λοιπόν για τη διεξαγωγή του τελικού που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου είναι η Πέμπτη 23 Μαΐου. 

Με τη συγκεκριμένη επιλογή εξάλλου δεν υπάρχει και ζήτημα σύνδεσης με το Final 4 της Euroleague στο μπάσκετ (24-26 Μαΐου). Μόνο για τηλεοπτικούς λόγους θα μπορούσαν να αποφευχθούν οι επίμαχες ημερομηνίες, ωστόσο ιδίως στην περίπτωση που δεν υπάρχει ελληνική ομάδα στο Βερολίνο, θα πρέπει να κρατήσουμε ως επιλογή και την Κυριακή 26 Μαΐου.

Πηγή: sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook