Ζέτα Δούκα: «Εχω περάσει μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη»

H Ζέτα Δούκα είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Πώς το ζει όλο αυτό;

H Ζέτα Δούκα είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Πώς το ζει όλο αυτό;

«Πολύ ήρεμα, πολύ χαλαρά, με πολύ εξωστρέφεια και εσωτερικότητα ταυτόχρονα. Εχω περάσει μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη. Θέλει καλή φυσική κατάσταση και μια κατάλληλη εσωτερική πνευματική διαδικασία» τόνισε στο ΕΓΩ.

– Γυμνάζεσαι ακόμη;

«Έχει να κάνει με το τι θέλεις να προσφέρεις στον οργανισμό σου. Επέλεξα να του δώσω ό,τι μπορώ καλύτερο, προκειμένου σωματικά, μυϊκά, αυτήν τη δοκιμασία που περνάει το σώμα μου να μην την καταλάβει τόσο πολύ. Αλλά αυτή είμαι εγώ. Η άσκηση είναι μεγάλο μέρος της ζωής μου και γνωρίζοντας επιπλέον ως πρώην φυσιοθεραπεύτρια και ως πρώην χορεύτρια πόσο σημαντικό είναι ένας μυς να μένει δυνατός, δεν θα μπορούσα να είχα κάνει αλλιώς.»

– Έχεις πάρει κιλά;

«Έχω πάρει 11 κιλά, αλλά σταμάτησα να ζυγίζομαι γιατί δεν έχει νόημα πια. Ό,τι πρέπει να κάνω το κάνω, ξέρω και τις συνήθειες μου και ξέρω αν έχω όρεξη. Θα ζυγιστώ πριν πάω στο μαιευτήριο μόνο και μόνο για να δω ένα νούμερο, όχι για άλλο λόγο.»

– Έφαγες παραπάνω;

«Όχι, δεν άλλαξα διατροφικές συνήθειες και επίσης δεν έχω παραπάνω όρεξη. Το παιδί είναι ψηλά, το στομάχι μου έχει συμπιεστεί και έτσι δεν μπορώ να φάω. Χορταίνω με λιγότερο φαγητό.»

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook