O Μπέκαμ στο… MasterChef

Από τη Σάλμα Χάγεκ και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μέχρι τη Ναόμι Κάμπελ και την Τζέρι Χόρνερ των Spice Girls, οι διάσημοι καταπιάνονται με τη μα­γειρική και άλλοι αποδεικνύονται… Masterchefs, ενώ άλλοι πηγαίνουν στον «τάκο» με τα πιάτα τους.

Τον ρόλο του κριτή των γευστικών δημιουργιών που έχουν αναρτήσει στα social media ανέλαβε η βρετανική εφημερίδα «Sun», μοιράζοντας βαθ­μολογίες που θα συζητηθούν.

Η Σάλμα Χάγεκ, που λατρεύει να κάνει διακοπές στα ελληνικά νη­σιά, έχει «θεσμοθετήσει» την Τρί­τη ως «ημέρα των τάκος», καθώς σε ζωντανή μετάδοση στο Instagram μαγειρεύει το τυπι­κό έδεσμα των Μεξικανών. Η πρόσφατη δη­μιουργία της με αβγό, πικάντι­κα μανιτάρια, πιπέρι καγιέν, ντομάτα, σκόρ­δο και κόλιανδρο εντυπωσί­ασε τη βρετα­νική εφημερίδα, η οποία τη βαθμολόγησε με 5 στα 5.

Αντίθετα, βαθμολογία κάτω από τη βάση, με 2 στα 5, που θα τον έστελ­νε στον «τάκο» σε reality μαγειρικής, πήρε το ραγού μοσχαριού που ετοί­μασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο σύζυγος της Βικτόρια Μπέκαμ δεν έπεισε με την εμφάνιση του πιάτου του, ενώ, όπως αναφέρει η «Sun», έχα­σε και αρκετούς βαθμούς, διότι τραυματίστηκε με μαχαίρι ενώ έκοβε τις ντομάτες.

Το πιο όμορφο παντρεμένο ζευ­γάρι των ΗΠΑ, από την άλλη, άγγιξε την τελειότητα. Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χάιλι συνηθίζουν να μαγειρεύ­ουν μαζί σε ζωντανή μετάδοση στο facebook και προ ημερών έφτιαξαν στην κουζίνα τους μπισκότα, ανταλ­λάσσοντας συχνά πυκνά φιλιά. Μάλι­στα η Χάιλι έβαλε το δικό της «άγγιγ­μα» στη συνταγή, καθώς πριν ψήσει τα μπισκότα έβαλε από πάνω βούτυ­ρο, κερδίζοντας βαθμολογία 4 στα 5.

Η διάσημη κληρονόμος Πάρις Χίλτον αρέσκε­ται να κατα­πιάνεται με την ιταλική κου­ζίνα και μάλι­στα έχει μαγει­ρική εκπομπή στο Youtube με τίτλο Cooking with Paris. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Όμως τα λαζά­νια με μοτσαρέλα και σάλ­τσα ντομάτας που ετοίμασε βαθμολογήθη­καν οριακά πά­νω από τη βάση, με 3 στα 5, καθώς η 40χρονη προσπάθη­σε να… τρίψει το μαλακό τυρί μοτσαρέλα με πλήρη αποτυχία.

Την ίδια βαθμολογία έλαβε και η Ναό­μι Κάμπελ, όταν δημοσίευσε στο Twitter βίντεο με hashtag #cookingwithnaomi στο οποίο μαγείρεψε πουτίγκα μπανά­νας. Πολλοί αναγνώστες της «Sun» δι­αμαρτυρήθηκαν στα social media όπου αναρτήθηκε το δημοσίευμα ότι το 3 στα ήταν άδικο, καθώς η πουτίγκα φαινόταν υπέροχη και το 50χρονο μοντέλο σε καμία περίπτωση δεν αντιμετώπισε τα προβλήματα της Χίλτον.

Αντίθετα, η Spice Girl Τζέρι Χόρνερ, που ετοίμασε γλυκά «σου της γιαγιάς», βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τη Σάλ­μα Χάγεκ, καθώς το πιάτο της βαθμο­λογήθηκε από τη βρετανική εφημερί­δα με το απόλυτο 5 στα 5 .

Τέλος, η Ρίτα Όρα άγγιξε αλλά δεν έπιασε την κορυ­φή με το ιταλικό πιάτο ζυμαρικών «πέ­νες αλά αραμπιάτα» που παρουσίασε στο You Tube, το οποίο βαθμολογήθη­κε με 4 στα 5.

Δείτε το βίντεο με την προσπάθεια της Rita Ora:

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook