Το Instagram «έριξε» τον λογαριασμό της πιο διάσημης Ελληνίδας influencer! (Pic)

Είναι ένα από τα απόλυτα… must της ελληνικής «παροικίας» του instagram, καθώς το χιούμορ, ο χαβαλές και οι πληροφορίες για τα μιντιακά θέματα που δίνει σε καθημερινή βάση έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό και θελκτικό μείγμα που δύσκολα μπορεί να του αντισταθεί κανείς.

Αυτό φαίνεται, μάλιστα, και από το γεγονός πως ο συγκεκριμένος λογαριασμός είχε πάνω από 400.000 followers, οι οποίοι τσέκαραν σε καθημερινή βάση κάθε στόρι και κάθε ποστάρισμα του διαχειριστή του account.

Ο λόγος για την Soula Glamorous, την ιντερνετική περσόνα με το φανατικό κοινό τα τελευταία χρόνια, που κανείς δεν ξέρει (ή, για την ακρίβεια, ελάχιστοι γνωρίζουν…) αν είναι άντρας ή γυναίκα, διάσημος ή μη, άνθρωπος της τηλεόρασης ή κάποιος/κάποια εκτός αυτής.

Ο πασίγνωστος λογαριασμός που μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής (5/9) αριθμούσε 416.000 ακολούθους εδώ και περίπου 8 ώρες έχει «πέσει» και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιο λόγο τον «έριξε» το instagram (μια και το να τον απενεργοποίησε η ίδια η Soula Glamorous μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο).

Τις τελευταίες ημέρες, όπως υποστήριζε ο διαχειριστής του account, δεχόταν βροχή μηνυμάτων για τον θάνατο του τράπερ Madclip, με τον ίδιο/ την ίδια να μην κρύβει την στενοχώρια της για το τραγικό συμβάν.

Μένει να μάθουμε στο εγγύς μέλλον το τι ακριβώς συνέβη, καθώς η Soula Glamorous ήταν εύκολα η μεγαλύτερη Ελληνίδα influencer και η «απώλειά» της κάνει τα social media απείρως πιο φτωχά.

Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψει…

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook