Συγκλονίζει κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός – «Εγώ τη δική μου κακοποίηση τη χειρίστηκα όπως ήξερα. Όλα έχουν ένα τίμημα»

«Η καραντίνα λίγο με θορύβησε όπως όλο τον κόσμο αλλά τελικά νομίζω ότι ήταν για όλους μία ευκαιρία να μπουν λίγο μέσα στον εαυτό τους, να δουν τι τους συμβαίνει και να πάρουν αποφάσεις για τη ζωή τους».

«Η καραντίνα λίγο με θορύβησε όπως όλο τον κόσμο αλλά τελικά νομίζω ότι ήταν για όλους μία ευκαιρία να μπουν λίγο μέσα στον εαυτό τους, να δουν τι τους συμβαίνει και να πάρουν αποφάσεις για τη ζωή τους. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά που έγιναν μετά, το #metoo και όλα αυτά που ξεκίνησαν μέσα στην καραντίνα, θεωρώ ότι ήταν απόρροια μιας απόφασης να πάμε μπροστά!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευτυχία Φαναριώτη, μιλώντας στην κάμερα του «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».
  • Για το κίνημα #metoo στο χώρο του θεάματος, πρόσθεσε: «Εγώ τη δική μου κακοποίηση τη χειρίστηκα όπως ήξερα. Όλα έχουν ένα τίμημα. Και εγώ έχασα κάποιες δουλειές. Έτσι γίνεται…»!
Όσο για την πιο ακραία ένδειξη θαυμασμού που έχει δεχτεί ήταν τα λόγια ενός κοριτσιού όταν έπαιζε στο «Καφέ της Χαράς», που την είδε και είπε αυθόρμητα: «Μαμά, εγώ όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν αυτή».
Πηγή: nassosblog.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook