«Έσπασε» τη σιωπή του ο Γιάννης Βαρδής: «Ο Βασίλης Καρράς, τρία χρόνια πριν, μου είχε ζητήσει…» (vid)

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής, στην οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά.

Αρχικά, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Δουλεύω από το καλοκαίρι με τον Χάρη Βαρθακούρη, περνάμε φανταστικά».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον πατέρα του: «Με το δικό μου σκεπτικό είναι πλεονέκτημα να είσαι παιδί ενός επιτυχημένου πατέρα.

Τα τελευταία χρόνια δεν τραγουδάω το «Για μία ζωή θα είσαι εδώ» του πάτερα μου, το έχω προσπαθήσει, αλλά δε μου βγαίνει. Στην πρώτη μου εμφάνιση ήξερα ότι θα κάνω φωνητικά και ο πατέρας μου μού είπε «σήμερα θα βγεις στην πίστα». Ήταν άσχημη εμπειρία, γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένος ψυχολογικά».

Επιπλέον, αποκάλυψε ποιο τραγούδι του πατέρα του είναι το αγαπημένο του. «Ένα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι είναι το «Δύο ψέματα». Νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα που έχει γράψει ο πατέρας μου, το ζήλεψα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει ένα κομμάτι του πατέρα μου κι εύχομαι να το βγάλει. Είναι μια μπαλάντα. Ο Βασίλης Καρράς τρία χρόνια πριν, μου είχε ζητήσει ένα τραγούδι του πατέρα μου. Ήταν ένα ντουέτο με τον Ρέμο, αλλά δεν μπήκε σε άλμπουμ».

Όσο για τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις που έκανε για άλλους καλλιτέχνες, ανέφερε: «Δεν ξέρω γιατί έκανε αυτή τη δήλωση ο Γιώργος Νταλάρας, κάποιος λόγος θα υπήρχε. Όταν ήταν άρρωστος ο πατέρας μου, ο Γιώργος Νταλάρας ήταν εκεί. Είναι οικογένεια για εμάς».

Τέλος, μίλησε για τα ριάλιτι. «Υπήρξε συζήτηση για το Celebrity αλλά δεν έγινε ποτέ, θα το έκανα με κλειστά μάτια. Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν πέρασε καλά στο Big Brother», είπε.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook