Η μεγάλη ανατροπή στη ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη

Στις 3 Ιουνίου θα καθίσει ξανά στο εδώλιο του Εφετείου αυτή τη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης. Τι είπε στη Super Κατερίνα ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος;

«Όλοι αυτοί που μιλάγανε σαν να ήταν ένοχος πώς αισθάνονται τώρα; Είχαν εξαφανίσει το τεκμήριο αθωότητας. Αθωώθηκε για τους δύο βιασμούς.

Δεν έχω το δικαίωμα να απαντήσω αν εργάζεται ή η σύζυγός του. Εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Θα ήθελα να μην υπεισέλθω, εργάζεται για τα προς το ζην. Περιμένει πότε θα ξεκινήσει το Εφετείο για να αθωωθεί και για τις απόπειρες βιασμού.
Θα είναι όλα διαφορετικά στο Εφετείο. Αυτή η υπόθεση είναι πάρα πολύ ασθενής» ισχυρίστηκε ενώ όπως «έχει ανακτήσει με τους περισσότερους φίλους του ηθοποιούς τις σχέσεις έστω και αν έχει παράπονα».

Τι έχει αλλάξει όμως στη ζωή του; Η επιστροφή των φίλων του και πρώην συνεργατών του!

Ο δικηγόρος του ανέφερε: «Είναι πολλοί, δεν μπορώ να τους ονομάσω, αλλά οι περισσότεροι φίλοι του επανεμφανίστηκαν. Πλέον μιλάνε κανονικά και στα τηλέφωνα. Στις δύσκολες στιγμές βέβαια είναι λίγοι που θα σου σταθούν και αυτό ο Φιλιππίδης το καταλαβαίνει. Δεν τους κατηγορεί που δεν ήταν δίπλα του και τώρα που έρχεται η ώρα της λύτρωσης, δεν μπορεί να τους διώξει. Με τους περισσότερους έχει ανακτήσει τις σχέσεις που είχαν, έστω κι αν υπάρχει το παράπονο ότι στη δύσκολη στιγμή της μοναξιάς, δεν ήταν εκεί…»!

«Αισχρό αυτό που έκαναν σε Φιλιππίδη – Θα σκίσει μόλις γυρίσει» – Ο πρώτος διάσημος που τον στηρίζει δημόσια!

Ο Γιάννης Μόρτζος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού». Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε μεταξύ άλλων, για τους Γιώργο Αγγελόπουλο, Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Λαμπάτο και τα όσα είπε θα προκαλέσουν αντιδράσεις!

«Τον είδα τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην τηλεόραση. Αν δουλέψει λίγο και αποκτήσει περισσότερη τεχνική, έχει προσόντα. Ευχαρίστως θα του έκανα μαθήματα. Είναι συμπαθέστατος ο άνθρωπος, αλλά βλέπω ότι δεν μπορεί να χτυπήσει τον ρόλο σε βάθος και αυτό είναι έλλειψη εκπαίδευσης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άριστος ηθοποιός, είναι μία μονάδα για το θέατρο. Εάν επανεμφανιστεί, θα σκίσει, γιατί ο κόσμος δεν κρατάει κακίες για τους ηθοποιούς. Έπεσαν να τον φάνε. Ήθελαν να τον εκμηδενίσουν, ήταν αισχρό. Ανεξάρτητα από αυτό που έκανε – αν πράγματι έγιναν αυτές οι πράξεις – και το οποίο το καταδικάζουμε, δεν μπορείς να του αφαιρέσεις το καλλιτεχνικό ταλέντο. Με μεγάλη χαρά θα συνεργαζόμουν μαζί του, θα ήθελα να κάνουμε μία κωμωδία…

Πηγή: Athensmagazine.gr

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook