Θυμάστε τον Στέφανο Σαρτίνι; Δείτε πως είναι σήμερα ο σκηνοθέτης τηλεοπτικών εκπομπών και πρώην σύντροφος της Ρούλας Κορομηλά

Σαν να μην πέρασε μέρα…

Πως είναι σήμερα: Θέλετε να δείτε πως είναι σήμερα ο Στέφανο Σαρτίνι, ο σκηνοθέτης που διατηρούσε σχέση με τη Ρούλα Κορομηλά;

Τον Ιταλό σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι τον γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από τη δουλειά του για την ελληνική τηλεόραση. Η πολυσυζητημένη σχέση του με τη Ρούλα Κορομηλά πήρε μεγάλες για την εποχή διαστάσεις και ο χωρισμός τους προβλήθηκε ιδιαίτερα από τα Μέσα.

Σήμερα, ο Στέφανο Σαρτίνι έχει απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα και η εξωτερική του εμφάνιση έχει αλλάξει φανερά.

Το φλογερό ειδύλλιο με τη Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Ιταλικής καταγωγής τηλεσκηνοθέτης Στέφανο Σαρτίνι διατηρούσαν σχέση για έξι χρόνια. Παράλληλα, ήταν και συνεργάτες αφού εκείνος ήταν ο σκηνοθέτης του «Μπράβο».

Η σχέση αυτή ξεκίνησε μετά το διαζύγιο της παρουσιάστριας από τον Νάσο Γαλακτερό κι απασχόλησε πολύ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την εποχή εκείνη.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε την Κυριακή (21/4) στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα για την τηλεόραση του 90′ και την σχέση του με την Ρούλα Κορομηλά.

«Πρωτοήρθα στην Ελλάδα για το Ciao Antenna, το ετοίμασα όλο από το μηδέν, δεν υπήρχε ούτε πλατό. Στην αρχή είχαμε πολύ κόντρα, εγώ προσπαθούσα να έχω την Ρούλα Κορομηλά χαλαρή και να παρουσιάζει καλά. Κάναμε πολλά κάστινγκ, αλλά εγώ είδα την Ρούλα από την τηλεόραση και πίστευα ότι ήταν η καλύτερη για να παρουσιάσει το Ciao Antenna».

Η κρίση στη σχέση τους όπως είπε έφερε και το τέλος του Bravo.

«Η σχέση μου με την Ρούλα δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το Bravo. Ποτέ δεν λέω ποτέ, για μια μελλοντική συνεργασία μου με την Ρούλα. Μια φορά κάναμε κάτω από 40% και η Ρούλα φώναζε. Στον τελικό του Fame Story με την Καλομοίρα κάναμε πάνω από 70% τηλεθέαση. Στο πρώτο επεισόδιο του Ciao η Ρούλα μιλούσε ελληνικά, η βοηθός μου μετέφραζε στα ιταλικά κι εγώ έδινα οδηγίες στα αγγλικά. Πανικός! Μια χορεύτρια έπεσε κάτω και έφυγε όλο το μπαλέτο κι εγώ έδειχνα ένα άδειο πλατό».

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο αναφέρει πως ήταν μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν τον θέλει καθισμένο σε μια καρέκλα, όπως τώρα.

«Δεν ξέρω αν θα πάει καλά η ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, γιατί είναι παλιά ιδέα» σχολίασε τέλος για την επιστροφή του Όμορφου Κόσμου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook