Η 1η Κλασσική Δεξιοτεχνία στις Μοίρες!!!

Οι ιδιοκτήτες κλασσικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών από όλη την Κρήτη δίνουν ραντεβού με τις δεξιοτεχνίες στην πίστα καρτ στις Μοίρες!!!

Οι ιδιοκτήτες κλασσικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών από όλη την Κρήτη δίνουν ραντεβού με τις δεξιοτεχνίες στην πίστα καρτ στις Μοίρες!!!

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή 7 Αυγούστου, η λέσχη Κλασσικών Οχημάτων – ΛΕΚΟ Ηρακλείου διοργανώνει το πρώτο δοκιμαστικό event με θέμα τις δεξιοτεχνίες στην πίστα καρτ στις Μοίρες Ηρακλείου. Το κομβόι με τα κλασσικά οχήματα θα εκκινήσει στις 10:00 από τον Κόμβο του Γιόφυρο στο Ηράκλειο με προορισμό την Πίστα Καρτ στις Μοίρες, όπου κατά τις 12:00μμ θα δοθεί εκκίνηση στο κυρίως event.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας στο event αναμένεται να πάρουν μέρος περίπου 30 κλασσικά οχήματα, νούμερο εξαιρετικά ικανοποιητικό αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι όλοι λείπουν για τις διακοπές του Αυγούστου. Ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο event είναι απλά δοκιμαστικό, μιας και τα καλύτερα από την Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων – ΛΕΚΟ προγραμματίζονται για το άμεσο μέλλον, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι θα είναι και το πρώτο τέτοιο event που διοργανώνεται στην Κρήτη, στοιχείο που φανερώνει τις προθέσεις της ΛΕΚΟ για τις μελλοντικές εκπλήξεις που μας ετοιμάζει…

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο φακός του athleticradio.gr θα βρεθεί στην πίστα kart των Μοιρών για να καλύψει το event και να φωτογραφίσει όλες τις καλλονές 2 και 4 τροχών από τα παλιά. Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο event της Κλασσικής Δεξιοτεχνίας μπορείτε να επικοινωνήστε και με την Λέσχη Κλασικών Οχημάτων στο τηλέφωνο 6945677738 & FAX 2810226416.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook