Με 61 συμμετοχές η 6η Ανάβαση Ομαλού

Με ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών θα τρέξει η 6η Ανάβαση Ομαλού στις 27-28 Αυγούστου…

Με ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών θα τρέξει η 6η Ανάβαση Ομαλού στις 27-28 Αυγούστου…

Τέλος για τις καλοκαιρινές διακοπές με Ανάβαση Ομαλού, 6ος αγώνας για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και 6ος επίσης Πανελλήνιος Αγώνας Ανάβασης για το ιστορικό της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Χανίων – ΑΛΑΧ.

Παράλληλα, η Ανάβαση Ομαλού ως θεσμός είναι και ένα από τα πιο σημαντικά μηχανοκίνητα γεγονότα της Κρήτης και χαίρει της ανάλογης απήχησης της μηχανοκίνητης κοινότητας όλων νομών της Κρήτης, ενώ πολλοί θα είναι και πάλι οι θεατές από την υπόλοιπη Ελλάδα που συνδυάζοντας τις καλοκαιρινές διακοπές τους θα απολαύσουν από κοντά μερικούς από τους καλύτερους οδηγούς της Ελλάδας…

Ιδιαίτερα ικανοποιητικός είναι και ο αριθμός των συμμετοχών στην 6η Ανάβαση Ομαλού σε μια εποχή πραγματικά αδιέξοδη για τον κόσμο του αυτοκινήτου γενικά και του μηχανοκίνητου αθλητισμού ειδικότερα.

Μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στο αρχείο μορφής pdf πατώντας στον σύνδεσμο: Συμμετοχές 6ης Ανάβασης Ομαλού 

Η διαδρομή του αγώνα έχει μήκος 3,9 χλμ και βρίσκεται 15 χλμ από το λιμάνι της Σούδας και νότια της πόλης των Χανίων με αφετηρία στο χωριό Φουρνέ και κατεύθυνση προς Ομαλό. Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι δοκιμές θα τρέξουν νωρίς το πρωί του Σαββάτου και το κυρίως πιάτο με τον αγώνα την Κυριακή το πρωί στις 10:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΛΑ Χανίων, αλλά και το blog της ΑΛΑ Χανίων, καθώς επίσης και την ομάδα της ΑΛΑ Χανίων στο facebook. Τέλος, μπορείτε να επικοινωνήστε με την ΑΛΑΧ και στα τηλέφωνα: 2821086756, 28210-74896 και 28210-88705.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook