PICK 2011: Αντίστροφη Μέτρηση

Με την επίσημη συνέντευξη τύπου ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το 3ο PICK!!!

Με την επίσημη συνέντευξη τύπου ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το 3ο PICK!!! 

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 3ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ (P.I.C.K.®) που θα φιλοξενήσει η Πάτρα το διήμερο 1 και 2 Οκτωβρίου 2011.

Οι διοργανωτές πρωτοπορούν και φέτος, καθώς το κέντρο της Πάτρας δεν θα μετατραπεί σε πίστα μόνο για καρτ, αλλά θα φιλοξενήσει Σιρκουΐ Ποδηλασίας για πρώτη φορά στον πυρήνα του πολεοδομικού ιστού μιας Ελληνικής πόλης.

Το Διεθνές Σιρκουί Καρτ P.I.C.K. αποτελεί ήδη μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και την μοναδική αθλητική διοργάνωση για καρτ στο είδος της στη χώρα μας.

Πρακτικά, και χωρίς να αποτελεί πολύ μεγάλη υπερβολή, το κέντρο της Πάτρας το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου θα θυμίζει κάτι από Monte Carlo.

Στην συνέντευξη τύπου με θέμα το Διεθνές Σιρκουί Καρτ P.I.C.K. που δόθηκε χθες από τους διοργανωτές σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου ειδικού τύπου, Τάκη Πουρναράκη, ο οποίος στο ρεπορτάζ του Alpha ανέφερε ότι είναι απίστευτο το τι μπορεί να συμβεί όταν 5 Έλληνες καταφέρουν να συνεννοηθούν. Βέβαια πέρα από την συνεννόηση χρειάζονται και τα λεφτά…

Για τους οδηγούς πάντως η πίστα “monte carlo” της Πάτρας παρέχει μελετημένα σημεία για προσπεράσεις, στροφές και ευθείες, τηρώντας και φέτος όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους αγωνιζόμενους και τους θεατές που διψούν για το θέαμα και τους συνεπαίρνει ο ήχος από τις εξατμίσεις των καρτ.

Η αγωνιστική διαδρομή των 920 μέτρων περικλείει τον αστικό πυρήνα της Πάτρας (Πλατεία Γεωργίου – Μαιζώνος – Αγ. Νικολάου – Κορίνθου – Πατρέων).

Στην συνέχεια και το επίσημο promo video για το 3ο Pick Πάτρας, δείτε το και ζηλέψτε που δεν έχουμε κάτι ανάλογο στο Ηράκλειο και την Κρήτη γενικότερα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook