Μπαμπάς Hamilton vs manager υιού

Ο μπαμπάς Hamilton τα χώνει στον manager του Lewis…

Ο μπαμπάς Hamilton τα χώνει στον manager του Lewis…

Ο πατέρας του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή που δεν εμφανίζεται πλέον συχνά στους αγώνες, τουλάχιστον στα box του Mclaren, θεωρεί υπεύθυνη για τη συμπεριφορά του γιου του, την εταιρεία management που τον έχει αναλάβει.

“Κάθεσαι και κοιτάς το pit lane και βλέπεις ότι όλοι οι οδηγοί, εκτός από τον Lewis, έχει έναν manager, όχι υπάλληλους μιας εταιρείας. Είμαι σίγουρος ότι η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του είναι εξαιρετική, αλλά οι οδηγοί της Formula 1 χρειάζονται παρουσία ανθρώπων στη ζωή τους γιατί βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση”, σχολίασε ο Anthony Hamilton λίγες ώρες μετά το νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον γιο του με πέτρα του σκανδάλου και αυτή τη φορά τον Felipe Massa.

Να θυμίσουμε ότι ο Lewis Hamilton έχει εκχωρήσει το μανατζάρισμα του στην εταιρεία “XIX Entertainment” του Βρετανού Simon Fuller. Ο τελευταίος έχει πελάτες το ζεύγος David Beckham τον Andy Murray και αρκετούς εκπροσώπους της pop μουσικής σκηνής, όπως για παράδειγμα τις Spice Girls, αλλά και της παγκόσμιας showbiz, ενώ ήταν και ο άνθρωπος που δημιούργησε το American Idol.

“Οφείλουν να βρίσκονται εκεί και δεν νομίζω ότι η δουλειά γίνεται με το να στείλεις κάποιον άλλο. Δεν γνωρίζω άλλον manager να στέλνει κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά. Όταν υπογράφεις με έναν οδηγό της Formula 1, πηγαίνεις και κάνεις τη δουλειά σου. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά έτσι γίνεται η δουλειά”, κατέληξε ο μπαμπάς Hamilton.

Μάλλον που ο κύριος Anthony Hamilton δεν έχει ακόμα ξεπεράσει το γεγονός ότι ο γιός του τον αποδέσμευσε από την ιδιότητα του manager.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook