King Of Europe Drift: Αντίστροφη Μέτρηση!!!

Λίγα 24ώρα πριν το King Of Europe επιστρέψει στο Ηράκλειο και την Κρήτη για τον μεγάλο τελικό στις 8 και 9 Οκτωβρίου, δείτε το πρόγραμμα!!!

Λίγα 24ώρα πριν το King Of Europe επιστρέψει στο Ηράκλειο και την Κρήτη για τον μεγάλο τελικό στις 8 και 9 Οκτωβρίου, δείτε το πρόγραμμα!!! 

Η καρδιά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Drift χτυπάει στο Λιμάνι Ηρακλείου ξανά στις 8 και 9 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του τελευταίου γύρου για το Kinf Of Europe Drift Series του 2011!!!

King Of Europe Drift Series… αγώνας στον οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 40 οδηγοί από 12 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης.

Οι καλύτεροι οδηγοί της Ευρώπης, μαζί με τους καλύτερους της Ελλάδας και Κρήτης θα αράξουν στο Λιμάνι του Ηρακλείου με σκοπό να τα κάψουν όλα… τα sets ελαστικών που θα έχουν μαζί τους.

Περισσότεροι από 4000 θεατές αναμένεται να περάσουν με σκοπό να αποδώσουν φόρο τιμής στο απόλυτο Drift, μια από τις πιο θεαματικές μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, να μυρίσουν καμένο ελαστικό και να θαυμάσουν τα ιερά τέρατα της απόλυτης πλαγιολίσθησης.

Τέλος, αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι ο τελικός του King Of Europe Drift θα προβληθεί στο Motors TV, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τηλεοπτικό κανάλι για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στοιχείο που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά από όσους ασχολούνται με τον τουρισμό, μιας και το συγκεκριμένο event θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα στην Ευρώπη.

Στην συνέχεια ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου…

Σάββατο 8 Οκτωβρίου
08:30 – 10:00 Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος
10:00 – 14:00 Ελεύθερα Περάσματα (KOE)
17:00 – 20:30 Ελεύθερα Περάσματα (KOE)

Κυριακή 9 Οκτωβρίου
09:30 – 11:30 Ελεύθερα Περάσματα (KOE)
11:30 – 14:30 Βαθμολογημένα Περάσματα (KOE)
17:30 – 20:30 Drift battle TOP 32 King of Europe (KOE)
20:30 – 21:30 Τελετή Απονομής King Of Europe 2011 (KOE)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Pro Action στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.proactionracing.com αλλά και στο: kingofeurope.net

Ακούστε στην συνέχεια και το ραδιοφωνικό σποτ…
Drift king of europe 2011 by cretadrive

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook