Alonso και Vettel φλερτάρουν με τον τοίχο στο Abu Dhabi

Άπληστοι οι Vettel και Alonso, φλερτ με τον τοίχο της Yas Marina στο Abu Dhabi, δείτε τα βίντεο των συγκρούσεων… Ως άπληστο χαρακτήρισε τον ευατό του ο Sebastian Vettel αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε την πρώτη στροφή στην πίστα της Yas Marina κατά την διάρκεια της δεύτερης περιόδου των έλευθερων δοκιμών στο Grand Prix […]

Άπληστοι οι Vettel και Alonso, φλερτ με τον τοίχο της Yas Marina στο Abu Dhabi, δείτε τα βίντεο των συγκρούσεων…

Ως άπληστο χαρακτήρισε τον ευατό του ο Sebastian Vettel αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε την πρώτη στροφή στην πίστα της Yas Marina κατά την διάρκεια της δεύτερης περιόδου των έλευθερων δοκιμών στο Grand Prix του Abu Dhabi.

Ο Sebastian Vettel χάνει το πίσω μέρος της RBR7 στο φρενάρισμα λίγο πριν την πρώτη στροφή με αποτέλεσμα να συρθεί με το πλάι σε όλη την περιοχή διαφυγής καταλήγοντας στον τοίχο.

Η έξοδος του Sebastian Vettel δεν προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο μονοθέσιο της Red Bull Racing μιας και ο Γερμανός πιλότος βγήκε ξανά στην πίστα 10 λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Λιγότερο τυχερός ωστόσο ήταν ο Fernando Alonso, ο οποίος έκανε το ίδιο ακριβώς λάθος στην ίδια στροφή λίγο μετά τον Sebastian Vettel, καταλήγοντας επίσης στον προστατευτικό τοίχο, καταστρέφοντας όμως τι πίσω μέρος της Ferrari του αλλά και την ανάρτηση της. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Fernando Alonso βρισκόταν στην κορυφή των χρόνων εκείνο το σημείο, ενώ ήταν και ο πρώτος που είχε σπάσει το φράγμα του 1:40:00.

Στην συνέχεια δείτε τα βίντεο με τις δύο εξόδους-συγκρούσεις των Fernando Alonso και Sebastian Vettel, αντίστοιχα στον σύνδεσμο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook