Grand Prix Abu Dhabi Qualifying

Το ίδιο έργο συνεχίζεται με Poleman για ακόμα μια φορά τον Sebastian Vettel και σκηνικό την Yas Marina…

Το ίδιο έργο συνεχίζεται με Poleman για ακόμα μια φορά τον Sebastian Vettel και σκηνικό την Yas Marina…

Φαίνεται πως ο μικρός της Red Bull Racing με τους ιπτάμενους χρόνους, την αποτελεσματικότητα και ωριμότητα του, έπιασε στον ύπνο για ακόμα μια φορά τις Mclaren των Lewis Hamilton και Jenson Button, μόλις στον τελευταίο γύρο του Q3 στα πλαίσια του Grand Prix στο Abu Dhabi…

Στην δέυτερη και τρίτη θέση λοιπόν τα δύο μονοθέσια της Mclaren με τον Lewis Hamilton να βρίσκεται δίπλα στον Vettel και τον Jenson Button ακριβώς πίσω από τον νεαρό πιλότο της Red Bull Racing. Δίπλα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2009 θα βρεθεί ο Mark Webber και πίσω τους οι δύο Ferrari με τους Fernando Alonso και Felipe Massa να εκινούν αύριο στην Yas Marina από τις θέσεις 5 και 6, αντίστοιχα.

Τις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης δεκάδας συμπληρώνουν οι: Nico Rosberg, Michael Schumacher, Adrian Sutil και Paul di Resta στις θέσεις 7,8,9 και 10, αντίστοιχα.

Στην συνέχεια ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την Yas Marina και τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix του Abu Dhabi, ενώ τα αναλύτικά αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στον σύνδεσμο.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά αύριο στις 15:00 από την τηλεόραση του Alpha αλλά και το ΟΤΕ TV.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook