Cooper 24 Hours Off Road 2011

Οι Καστρινάκης-Πετούσης στο Cooper 24 Hours Off Road 2011!!!

Οι Καστρινάκης-Πετούσης στο Cooper 24 Hours Off Road 2011!!! 

24 ώρες οδήγηση, σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές και σε αγωνιστικούς ρυθμούς είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου και δυσκολότερου αγώνα αντοχής που γίνεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Bαλκανικού Πρωταθλήματος 4Χ4.

Οι Μάνος Καστρινάκης – Μάνος Πετούσης που θα εκπροσωπήσουν τον κρητικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα συμμετέχουν με ένα Suzuki Jimny με την υποστήριξη του Ι.ΚΤΕΟ Βιστάκης Autovision του CretaDrive.gr και την τεχνική υποστήριξη των Καζάνης Garage και Bi Mors.

Ο αγώνας που διοργανώνει η λέσχη Ιχνηλάτης, υπό την αιγίδα της ΕΛΠΑ, θα ξεκινήσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι από το κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα την Πλατεία Κοτζιά.

Στην συνέχεια τα πληρώματα θα ακολουθήσουν χωμάτινες ειδικές διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις φτάνοντας μέχρι το Δίστομο και μετά από 800 χιλιόμετρα και 24 ώρες συνεχόμενη οδήγηση, θα καταλήξουν το μεσημέρι της Κυριακής και πάλι στο κέντρο της Αθήνας για την ράμπα τερματισμού.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν περισσότερα από 120 πληρώματα από όλη την Ελλάδα και 8 διαφορετικές χώρες, στοιχείο που κατατάσσει τον συγκεκριμένο αγώνα σε ένα άκρως σημαντικό γεγονός για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της χώρας μας…

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το ειδικά διαμορφωμένο Suzuki Jimny του κρητικού πληρώματος είναι βελτιωμένο από το Κazanis Garage και την κρητική εταιρεία κατασκευής αμορτισέρ Bi Mors.

Μάλιστα, το δυνατό σημείο του αυτοκινήτου είναι η χειροποίητη ανάρτηση που μεταμορφώνει την οδική συμπεριφορά στις ειδικές διαδρομές, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτική για να αντεπεξέλθει στις 24 ώρες συνεχόμενης οδήγησης στα σκληρά χώματα της Στερεάς Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα Cooper 24 Hours Off Road 2011 μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ihnilatis4x4.gr, ενώ στον σύνδεσμο: 24 Hours Off Road 2011 – View Points μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του αγώνα με τις ειδικές διαδρομές, μια σύντομη περιγραφή τους, αλλά και τα ωράρια τους, ενώ υπάρχουν ακόμα και οι συντεταγμένες για τα σημεία που αυτές βρίσκονται…

Στην συνέχεια το promo video του αγώνα, αλλά και ένα βίντεο από την προετοιμασία του πληρώματος των Καστρινάκη-Πετούση μπορείτε να τα δείτε στον σύνδεσμο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook