Greek Dragster Final Round Video

Ένα εντυπωσιακό βίντεο από τον μεγάλο τελικό για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster στο Τυμπάκι, δείτε το…

Ένα εντυπωσιακό βίντεο από τον μεγάλο τελικό για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster στο Τυμπάκι, δείτε το…

Να θυμίσουμε ότι το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου στο Τυμπάκι και στο γνωστό αεροδρόμιο είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία ο τελευταίος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster του 2011.

Παρά την οικονομική κρίση, που φυσικά έχει μεγάλο αντίκτυπο και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι συμμετοχές σημειώσαν νούμερα ρεκόρ για τα δεδομένα της Κρήτης, ενώ και τα ρεκόρ που έσπασαν στο Τυμπάκι ήταν εξίσου πολλά, τόσο στις μοτοσικλέτες, όσο και στα αυτοκίνητα.

Ωστόσο, ο καιρός δεν είχε βοηθήσει ιδιαίτερα τους θεατές, με τον αέρα και το κρύο να δυσκολεύει αρκετά τον κόσμο στις κερκίδες. Στην πίστα ωστόσο η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική, η πρόσφυση ήταν αρκετά καλή και βοήθησε πολύ στο να σημειωθούν αρκετά καλοί χρόνοι από τους οδηγούς και αναβάτες. Ποιοτικές συμμετοχές στους 2 αλλά και 4 τροχούς, με τις μάχες και τις κόντρες να δίνουν και να παίρνουν για τα καλά, ειδικά την Κυριακή, όπου κρινόταν ουσιαστικά και οι τίτλοι για το 2011.

Αναλυτικότερα αποτελέσματα, χρόνους και πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στο site της pro action στην ηλεκτρονική διευθύνση: www.proactionracing.com, ενώ στην συνέχεια ακολουθεί αυτό που ίσως περιμένατε περισσότερο, δηλαδή το εντυπωσιακό βίντεο που μπορείτε να το δείτε στο cretadrive.gr, enjoy!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook