Νεα εποχή στο Off Road Club Ηρακλείου

Νέα εποχή στο Off Road Club Ηρακλείου μετά τις εκλογές

 Νέα εποχή στο Off Road Club Ηρακλείου μετά τις εκλογές

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της Λέσχης 4×4 Ηρακλείου.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι:

ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 22 ΨΗΦΟΙ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 21 ΨΗΦΟΙ
ΓΑΙΤΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 19 ΨΗΦΟΙ
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 19 ΨΗΦΟΙ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΑΛΕΞΗΣ 17 ΨΗΦΟΙ
ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 17 ΨΗΦΟΙ
ΧΡΥΣΟΛΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 15 ΨΗΦΟΙ
ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΑΣ 14 ΨΗΦΟΙ

Η κατανομή θέσεων θα διευθετηθεί μεταξύ των ανωτέρω και σε συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί μέσα σε ορισμένο σύντομο χρονικό διάστημα.

Αμέσως μετά τις εκλογές όλα τα μέλη έδωσαν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνδρομή τους στη λέσχη στους:

Μαυράκη Σπύρο, Ρούμελη Παναγιώτη και Θόδωρα Στειακάκη οι οποίοι και αποχωρούν απο το Δ.Σ. του συλλόγου ενώ στην συνέχεια ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ της λέσχης 4×4 Ηρακλείου.

Τώρα το μόνο που μένει είναι και το νέο ΔΣ να συνεχίσει το άριστο έργο του προηγούμενου ΔΣ και ειδικά του απερχόμενου Προέδρου κ. Σπύρου Μαυράκη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια με το προσωπικό του μεράκι κατάφερε να ανεβάσει αρκετά ψηλά του τετρακίνητους της Κρήτης, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά!!!

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του νέου ΔΣ στην όχι και τόσο εύκολη εποχή που ζούμε με την ελπίδα τα μόνα καρφώματα να συμβούν κατά την διάρκεια των off road παιχνιδιών…

Αναμένουμε λοιπόν γιατί τα καλύτερα στην μηχανοκίνητη δράση της Κρήτης έρχονται και είναι και off road!!!

Τέλος, να θυμίσουμε ότι το Off Road Club Ηρακλείου σκαρφαλώνει και στο internet από το site του στην διεύθυνση: www.offroadclubherakliou.gr. Επιπλέον, για τους λάτρεις της κοινωνικής δικτύωσης, να θυμίσουμε και το αντίστοιχο group στο facebook: OFF ROAD CLUB HΡΑΚΛΕΙΟΥ, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους τετρακίνητους του Ηρακλείου και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην διεύθυνση:[email protected].

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook