Γυναίκα πιλότος στην Formula 1 !!!

Η Maria de Villota, στην ομάδα της Lotus-Renault GP, σε ρόλο πιλότου δοκιμών…

Η Maria de Villota, στην ομάδα της Lotus-Renault GP, σε ρόλο πιλότου δοκιμών…

Το καμάρι του Emilio de Villota, πρώην πιλότου στην Formula 1, η Maria de Villota, όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην θέση του πιλότου δοκιμών για την Lotus-Renault GP ή αλλιώς Lotus F1 Team, όπως θα ονομάζεται στην σεζόν του 2012 η πρώην ομάδα της Renault.

Από το καλοκαίρι είχε ξεκινήσει το έντονο φλέρτ με τη Lotus-Renault GP, ειδικά όταν η 31χρονη πιλότος είχε βρεθεί στο cockpit της R29 με την εμφάνισή της να ήταν τόσο ικανοποιητική, που μπήκαν οι σκέψεις για την θέση του δοκιμαστή στην Lotus-Renault GP.

Έτσι, η Lotus-Renault GP είναι πολύ πιθανό να έχει στα γκαράζ της για το 2012 την Maria de Villota ως δοκιμαστή.

Η Ισπανίδα πιλότος είναι φυσικά πολύ ενθουσιασμένη για το ρόλο που ίσως τελικά να έχει στην ομάδα και ανυπομονεί να υπογράψει τη συμφωνία.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η Maria de Villota είναι κόρη του πρώην οδηγού της Formula 1, Emilio de Villota.

Η Ισπανίδα ολοκλήρωσε στην καριέρα της την κατηγορία World Touring Car Championship (WTCC) και ADAC Procar Series, ενώ τον Αύγουστο του 2009 βρέθηκε στο χώρο των αγώνων με μονοθέσια τύπου Formula και συγκεκριμένα στο Πρωτάθλημα Superleague Formula στην ομάδα της Athletico Madrid…

Περιμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον αν θα ανοίξει το επάγγελμα πιλότος στην Formula 1 και για το γυναικείο φύλλο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook