DCG 2011 Round 5: Φινάλε στο Kartodromo

Μετά από 2 χρόνια το DCG επιστρέφει στην έδρα του, στο kartodromo στις Αφίδνες και με συμμετοχές από Κρήτη!!!

Μετά από 2 χρόνια το DCG επιστρέφει στην έδρα του, στο kartodromo στις Αφίδνες και με συμμετοχές από Κρήτη!!! 

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και στην γνωστή σε όλους πίστα kartodromo στις Αφίδνες, θα πραγματοποιηθεί από την Pro Action ο 5ος και τελευταίος γύρος για το Πανελλήνιο Κύπελλο Drift – DCG του 2011.

Ο αγώνας καθότι είναι ουσιαστικά ο μεγάλος τελικός που θα κλείσει τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θα βγάλει τον Πρωταθλητή του 2011, αλλά και εξαιτίας ότι πραγματοποιείται πολύ κοντά στην Αθήνα, στο εντυπωσιακό kartodromo, αναμένεται να είναι άκρως συναρπαστικός.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο Αποστόλης Παπαλεξόπουλος με διαφορά 20 βαθμών, διαφορά που μάλλον πολύ δύσκολα θα μπορεί να ψαλιδιστεί από τους υπόλοιπους διεκδικητές. Στην δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκονται οι: Χρυσανθακόπουλος, Γαβριήλ και Πλέας, αντίστοιχα και μάλιστα με διαφορά …μόλις μιας ανάσας!!!

Επιπλέον για να πάρετε μια μικρή γεύση μπορείτε να δείτε και το σχετικό promo video

DCG 2011 Round 5 Kartodromo Teaser

αλλά και το βίντεο από τον επίσης συναρπαστικό αγώνα στο Λιμάνι Λαυρίου στο: DCG Round 4 Lavrio Video

Τέλος, πέρα από τα ελαστικά τους, ΟΛΟΙ οι οδηγοί απαραιτήτως θα πρέπει για να συμμετάσχουν στον αγώνα να έχουν μαζί τους σκούφο Άι Βασίλη, αλλά και τα θηρία τους να μην παράγουν ήχους πάνω από 90db!!!

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι στον μεγάλο τελικό του DCG στις Αφίδνες θα συμμετάσχουν και τρεις οδηγοί από Κρήτη και συγκεκριμένα οι: Καραμπακάκης, Μεταξάκης και Ζερβαλάκης.

Ενώ οι συνολικές συμμετοχές μέχρι τώρα ξεπερνούν τις 24 και περιλαμβάνουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελλάδας στον χώρο του Drift…

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, kartodromo στις Αφίδνες και ο μεγάλος τελικός του DCG… για να κλείσει με πολύ καμένο ελαστικό και drift το 2011 και να ετοιμαζόμαστε για την υποδοχή μιας ακόμα συναρπαστικής χρονιάς με DCG και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και θέαμα!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook