Απονομή επάθλων οδηγών-συνοδηγών Κρήτης

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου η απονομή των επάθλων OMAE/ΕΠΑ-ΕΘΕΑ και των επάθλων των Λεσχών Κρήτης…

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου η απονομή των επάθλων OMAE/ΕΠΑ-ΕΘΕΑ και των επάθλων των Λεσχών Κρήτης… 

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη απονομή επάθλων στους Κρητικούς οδηγούς και συνοδηγούς στα κύπελλα Ράλι Σπριντ Κρήτης αλλά και στους οδηγούς για το Κύπελλο Trial 4×4 Κρήτης.

Η τελετή θα περιλαμβάνει τόσο τα έπαλθα της OMAE/ΕΠΑ-ΕΘΕΑ, όσο και τα Έπαθλα Λεσχών Κρήτης. Παράλληλα, ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης – ΑΟΚ θα πραγματοποιήσει και την ετήσια κοπή πίτας της λέσχης.

Η απονομή επάθλων θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι στο κέντρο Αραμπάς στο Ηράκλειο στην περιοχή Καρτερός. Η γενική είσοδος θα κοστίζει 20ευρώ ανά άτομο και θα περιλαμβάνει πλήρες μενού με ορεκτικά, κυρίως πιάτο, ελεύθερη κατανάλωση σε κρασί και αναψυκτικά, ενώ επίσης πάρα πολλά θα είναι και τα δώρα που θα κληρωθούν στους τυχερούς.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε την λίστα με τα έπαθλα της OMAE/ΕΠΑ-ΕΘΕΑ, αλλά και την λίστα με τα έπαθλα των Λεσχών Κρήτης. Οι λίστες αυτές περιλαμβάνουν τους οδηγούς και συνοδηγούς που συμμετείχαν σε αγώνες του Κυπέλλου Ράλι Σπριντ Κρήτης και βραβεύονται με βάση την βαθμολογία τους, ενώ επίσης στα έπαθλα OMAE/ΕΠΑ-ΕΘΕΑ συμπεριλαμβάνονται και οι οδηγοί που βραβεύονται στο Κύπελλο οδηγών Trial 4×4 Κρήτης.

Αναλυτικότερα δείτε τις δύο λίστες:

έπαθλα της OMAE/ΕΠΑ-ΕΘΕΑ και

Έπαθλα Λεσχών Κρήτης

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6937 108178.

Δείτε επίσης και το σχετικό event στο facebook στο:
ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΛΕΣΧΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook