Η αποκάλυψη του νέου μονοθέσιου της Ferrari…

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την αποκάλυψη του νέου μονοθέσιου της Ferrari…

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την αποκάλυψη του νέου μονοθέσιου της Ferrari…

Μπορεί τελικά στο χιονισμένο Maranello η κακοκαιρία να χάλασε το party της παρουσίασης του νέου μονοθεσίου της Ferrari, ωστόσο το φίδι και συγκεκριμένα την F2012 έβγαλε από την τρύπα σε όλο τον κόσμο το μαγικό διαδίκτυο.

Στο επίσημο site της Scuderia νωρίς το πρωί χθες πραγματοποιήθηκε live η επίσημη παρουσίαση του νέου όπλου της ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Το είδαμε live και για να είμαστε ειλικρινείς… μας χάλασε την διάθεση τόσο το νέο ρύγχος της νέας Ferrari, όσο και τα ξινισμένα μούτρα των Alonso και Massa. Ακόμα φαίνεται πως δεν έχουν ξεπεράσει την κακή αγωνιστική σεζόν του 2011 οι δύο πιλότοι της Scuderia, με τον Βραζιλιάνο, Felipe Massa, να έχει έναν επιπλέον λόγο να είναι κακοδιάθετος… λόγος που φυσικά ακούει στο όνομα Lewis Hamilton!!!

Σ’ αυτό το σημείο να φύγουμε από την Ferrari και να πεταχτούμε στην Αγγλία και την Mclaren, όπου πριν από τρεις ημέρες ο Lewis Hamilton έκανε τα δικά του σχόλια για το Hamilton vs Massa του 2011, σχόλια που μάλλον μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μέσα στο 2012 έχουμε να δουμε πολλές μάχες, κόντρες και τελικά συγκρούσεις ανάμεσα στους δύο πιλότους. Έμεινε και χωρίς την Nicole ο Hamilton, οπότε καταλαβαίνετε πως η ένταση φέτος θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, ας επλίσουμε ότι το ίδιο θα ισχύσει και για το θέαμα…

Επιστρέφουμε όμως στην Ferrari και την νέα F2012, η οποία όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες σίγουρα δεν είναι και από τα πιο όμορφα μονοθέσια που έχουμε δει μέχρι τώρα, την ίδια στιγμή που μάλιστα αυτό τονίζεται ακόμα και από το ίδιο το δελτίο τύπου της Ferrari!!!

Ωστόσο, η ουσία πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αλλού και συγκεκριμένα στις επιδόσεις και τους απόλυτους χρόνους και ταχύτητες εντός πίστας…

Βέβαια, ο υπεύθυνος σχεδιασμού Nικόλας Τομπάζης, έχει άλλη άποψη όμως. «Με εξαίρεση το ρύχγος το υπόλοιπο μονοθέσιο είναι όμορφο και αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Προς το παρόν λοιπόν θέλω να πιστεύω ότι είναι ένα όμορφο μονοθέσιο και θα πρέπει να το επανεξετάσουμε αυτό μετά τους πρώτους αγώνες».

Από την άλλη ο Fernando Alonso τόνισε: « Το μονοθέσιο είναι εντελώς διαφορετικό. Αυτό που θέλω να πω στους οπαδούς μας είναι ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα, αφού είναι υποχρέωση όταν οδηγείς για την Ferrari».

Στην συνέχεια δείτε στο cretadrive.gr ένα 15λέπτο βίντεο με την παρουσίαση της νέας Ferrari F2012, ενώ στην συνέχεια ακολουθεί το flyover γύρω από το νέο μονοθέσιο και στο τέλος ένα ακόμα βίντεο που εξηγούνται όλα τα τεχνικά στοιχεία της νέας Ferrari… καλή μελέτη!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook