Track Day στο Τυμπάκι

Αύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα οργανωθεί το πρώτο Track Day Auto-Moto του 2012 στο Τυμπάκι.

Αύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα οργανωθεί το πρώτο Track Day Auto-Moto του 2012 στο Τυμπάκι. 

Εάν και πάλι δεν βοηθήσει ο καιρός τότε αυτό θα μετατεθεί για την μεθεπόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου… Ωστόσο το Δελτίο Καιρού δείχνει για αύριο θερμοκρασία 17 βαθμούς Κελσίου και ηλιοφάνεια για την ευρύτερη περιοχή στο Τυμπάκι, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι θερμοκρασίες θα ανέβουν ακόμα περισσότερο στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στην πίστα στο Τυμπάκι!!!

Τα λόγια είναι περιττά, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το βίντεο στο cretadrive.gr με μερικούς γύρους από το πρώτο Trackday της Pro Action στο Τυμπάκι το 2011…

Στην συνέχεια ακολουθούν μερικές βασικές οδηγίες.

Επίδειξη Κίτρινης σημαίας: Κόψτε ταχύτητα κάτι συμβαίνει στην διαδρομή που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Μην προσπερνάς.

Επίδειξη Κόκκινης σημαίας: Διακοπή του 20λεπτου λόγω θεμάτων ασφάλειας. Οδήγησε αργά προς τα Pits για περαιτέρω ενημέρωση.

Επίδειξη Μαύρης σημαίας: Η μαύρη σημαία που επιδεικνύεται σε συγκεκριμένο οδηγό σημαίνει ότι ο οδηγός αυτός οδηγεί επικίνδυνα και απειλεί ιδιαιτέρως την ασφάλεια των άλλων οδηγών. Οφείλει να συνετιστεί άμεσα άλλως με την δεύτερη επίδειξη της μαύρης σημαίας οφείλει να οδηγήσει το όχημά του αργά στα Pits χάνοντας το δικαίωμα να συνεχίσει το τρέχον 20λεπτο.

Από εκεί και μετά οι Οργανωτές θα κρίνουν εάν ο συγκεκριμένος οδηγός θα μπορέσει να μπει στα υπόλοιπα 20λεπτα ή όχι.

Επίδειξη Καρώ σημαίας: Τέλος 20λέπτου. Κόψτε σταδιακά ταχύτητα, κάντε άλλο ένα γύρο σιγά και μπείτε αργά στα Pits.

Κατά την είσοδό τους στην διαδρομή οι συμμετέχοντες θα ελέγχονται κάθε φορά ως προς τα λάστιχα, φρένα, φόρμα, γάντια, κράνος, αυτοκόλλητο κατηγορίας και βραχιολάκι.

Κατά την πιθανή είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας της Οργάνωσης στην διαδρομή όλοι οι συμμετέχοντες που ευρίσκονται μέσα σε αυτήν εκείνη την στιγμή οφείλουν να ελαττώσουν άμεσα την ταχύτητά τους και σε καμία περίπτωση να μην προσπεράσουν το αυτοκίνητο ασφαλείας της οργάνωσης όσο αυτό κάνει κύκλους μέσα στην διαδρομή.

Σε όλη την διάρκεια των 20λεπτων των κατηγοριών των μοτοσυκλετών θα κυκλοφορούν συγχρόνως έμπειροι οδηγοί της οργάνωσης στην διαδρομή με έντονα διακριτικά που θα ελέγχουν και θα ενημερώνουν για επικίνδυνη οδήγηση.

Οι προσπεράσεις επιτρέπονται μόνον στις ευθείες και στις εξόδους των στροφών.

Οι προσπεράσεις απαγορεύονται μέσα στις στροφές και 30 μέτρα πριν από αυτές.

Γραμματεία και δηλώσεις συμμετοχής στην Ηρακλή 45, Ηράκλειο και στα τηλ 2810 301289-6972872983 και Email: [email protected].

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook