Έρχεται το Rally Sprint Επισκοπή!!!

Eκκίνηση για το Κύπελλο Οδηγών-Συνοδηγών Ράλι Κρήτης του 2012 δίνεται από τον ΑΟΚ, την Κυριακή 18 Μαρτίου, με το Ράλι Σπριντ Καινούριο Χωριό – Επισκοπή!!!

Eκκίνηση για το Κύπελλο Οδηγών-Συνοδηγών Ράλι Κρήτης του 2012 δίνεται από τον ΑΟΚ, την Κυριακή 18 Μαρτίου, με το Ράλι Σπριντ Καινούριο Χωριό – Επισκοπή!!!

Eκκίνηση για το Κύπελλο Οδηγών-Συνοδηγών Ράλι Κρήτης του 2012 δίνεται την Κυριακή 18 Μαρτίου με το Ράλι Σπριντ Καινούριο Χωριό – Επισκοπή, αγώνα που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης – ΑΟΚ.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η ειδική διαδρομή μήκους 8,45 χλμ θα πραγματοποιηθεί σε 3 σκέλη με το συνολικό μήκος της αγωνιστικής διαδρομής να είναι 25,35 χιλιόμετρα. Ο αγώνας είναι ο πρώτος για το φετινό Κύπελλο Κρήτης, το οποίο συνολικά αποτελείται από 4 αγώνες, από τους οποίους προσμετρούν και οι 4. Αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες για το Κύπελλο Rally Κρήτης 2012 μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο.

Το Rally Sprint Επισκοπής θα πάρει εκκίνηση το πρωί της Κυριακής 18 Μαρτίου στην ειδική διαδρομή που αναγράφεται σε λευκή-κόκκινη χάραξη στον χάρτη που βλέπετε παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα, η ειδική διαδρομή θα ξεκινά από την έξοδο του χωριού Καινούριο Χωριό και θα τερματίζει λίγο πριν την είσοδο του χωριού Επισκοπή, όπως φαίνεται στον χάρτη. Η ειδική διαδρομή να τονίσουμε ότι θα κλείσει για τα διερχόμενα αυτοκίνητα στις 10:00 το πρωί και οι θεατές θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ανθρώπων της οργάνωσης, κριτών και αστυνομικών που θα ελέγχουν την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Μετά και την διεξαγωγή των τριών σκελών το Rally Sprint Επισκοπής αναμένεται να ολοκληρωθεί νωρίς το μεσημέρι με τις απονομές των νικητών να γίνονται στην παραδοσιακή ταβέρνα Νάκλι στο χωριό Γάλυπε.

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε σε αρχείο μορφής word πατώντας στον σύνδεσμο: Δήλωση Συμμετοχής Rally Sprint Επισκοπή 2012

Ενώ για τον συμπληρωματικό κανονισμό πατήστε στο: Συμπληρωματικός Κανονισμός Rally Sprint Επισκοπή

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με την κ. Φρουδαράκη στο τηλ 6937108178, ενώ την συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να την αποστείλετε με φαξ στο 2810240372.

Διαφορετικά μπορείτε να περάστε και από τα γραφεία του ΑΟΚ που βρίσκονται στο ισόγειο της πίστας Kart Center Cafe στην Ν. Αλικαρνασσό (Δευτέρα και Τετάρτη μετά τις 19:00).

Τέλος, να τονίσουμε ότι η δήλωση συμμετοχής στο Rally Sprint Επισκοπή λήγει την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 22:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook